Om oss

Vi er en bedrift der vårt verdigrunnlag er det styrende for hvorledes vi skal opptre i markedet. Vår filosofi og vårt verdisyn har utgangspunkt i nære, rene verdier og hensyn til individene.

Vi legger stor vekt på at alle produkter vi arbeider med og forhandler skal være produsert i forhold til bruk av rene råvarer fra naturen, fritt for kjemiske tilsetninger. Dette medfører at hestene som spiser dette vil nyttiggjøre seg det hele og kroppen vil «gjenkjenne» maten den får.

Vi verdsetter den enkelte hest som et individ som krever sin oppfølgning. Derfor har vi også etablerte vi en egen stall, Stall Store Berg, der samtlige hester fikk separat oppfølgning med hensyn til fôr og utegang slik at de skal fungere best mulig som frie hester. Gården er nå solgt slik at har flyttet vårt lager, men selger fôret fremdeles via nettbutikk eller at private kan bestille og hente ved lageret i Asker.

Alle hester på denne stallen får mat av rene naturlige råvarer uten korn, men med ett variert utvalg av forskjellige gressorter og urteblandinger.

Som er innehaver av selskapet, og aktiv konkurranserytter siden starten på 90-tallet, startet jeg forsiktig med import i 2008. Jeg var lei av alle mulige fantastiske tilskuddsprodukter som virket kun så lenge som det enkelte produkt ble gitt, og som også har vist seg å inneholde en rekke kjemiske/syntetisk produserte virkestoffer.

Importen fra Brinicombe har vist seg å være svært vellykket idet produktene holder hva de lover. Dette er tilskuddsprodukter og ikke fôr til daglig bruk.

I 2012 begynte vi å importere fôr fra Simple System Ltd , også ett selskap plassert i England. Vi importerer og forhandler rent fôr basert på Lucerne(alfalfa) som hovedbestanddel. I tillegg trenger hestene også en rekke andre mineraler og vitaminer. Vi har funnet produsenter som lager fôr og tilskudd som vi mener hestene har behov for i det daglige. Dette gis siden av godt grovfôr slik at hestene får en god hverdag med ett godt kosthold som igjen fører til at de får dager fylt med harmoni og glede.

Ketil Muri
Daglig leder
Think Equine

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_fetch_row() in /customers/0/2/4/think-equine.no/httpd.www/wp-content/plugins/vsf-simple-stats/vsf_simple_stats_shutdown.php:17 Stack trace: #0 /customers/0/2/4/think-equine.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(287): VSFSimpleStatsShutdown->shutdownHook('') #1 /customers/0/2/4/think-equine.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /customers/0/2/4/think-equine.no/httpd.www/wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array) #3 /customers/0/2/4/think-equine.no/httpd.www/wp-includes/load.php(1007): do_action('shutdown') #4 [internal function]: shutdown_action_hook() #5 {main} thrown in /customers/0/2/4/think-equine.no/httpd.www/wp-content/plugins/vsf-simple-stats/vsf_simple_stats_shutdown.php on line 17