Hobby og Fritidshest

Dagens moderne fôr og hestehold utsetter hestene for mye stress ikke bare mentalt men også ernæringsmessig. Dagens Grovfôr kan inneholde opp til 70 – 80 % Timotei pluss noen få vekster til. Det betyr at i mange tilfeller er hestens hovedernæring alt for ENSIDIG. Sommerbeiter til hest har også i mange tilfeller gress sorter som ikke er egnet til hest med  ett alt for høyt innehold av sukker slik at hesten kan bli forfangen.  For å få mer energi får de fleste hester i dag kraftfôr i tillegg, en del av de har høyt innhold av stivelse, sukker, div fyllstoffer og vegetabilsk fett. Det finnes også mange ulike tilskuddsprodukter av forskjellig kvalitet. Da hestens fôr generelt er for ensidig er det viktig at den får tilskudd av vitaminer,mineraler, sporstoffer og ulike antioksidanter for å bygge en sunn sterk kropp og ett sterkt immunforsvar. Det aller viktigste å sjekke ut når du skal velge kosttillskudd til din hest er at de er laget av naturlige ingredienser! De er dyrere å produsere men de kan taes opp på cellenivå. Det gjør ikke kjemisk framstilte produkter. Produkter som er ensidige som f.eks.  ren BIOTIN får liten effekt da biotin er avhengig av flere stoffer i tillegg for å få en effekt.

Vi distribuerer kosttilskudd fra Brinicombe Equine i Danmark, Norge og Sverige. I Norge har vi  ett bredt utvalg i vår nettbutikk til hobby og konkurransehester. Alle produktene fra Brinicombe Equine er nøye sammensatt med ett bredt spekter av ulike ingredienser fra kun naturlige kilder som planter, urter, omega oljer, eteriske oljer og ett utvalg av ulike krydder. Ingen GMO eller fyll/ tillsettningstoffer. Alle de ulike ingrediensene virker i synergi med hverandre for maksimalt opptak og effekt. Kun det beste fra naturen til din hest. Noen har erfaring med at de kjøper ett produkt og de får umiddelbar effekt og det er fantastisk, da har produktet vært akkurat det hesten hadde behov for og den hadde ett bra opptak fra tarmen slik at den kunne nyttigjøre seg næringen. I noen tilfeller er det nødvendig med flere produkter for å rette opp en ubalanse (og eller gjøre endringer i hestens daglige fôr). 70 – 80 prosent av immunforsvaret er knyttet til tarmen og er tarmfloraen i ubalanse kan ikke hesten nyttigjøre seg næringen den får i fôret sitt. Over tid vil dette bli synlig i matt pels, lav energi, dårlige hover  uvillighet  til jobb osv. Stivelsesholdig fôr og sukker er med på å lage ubalanse i tarmen med overopphopning av syre slik at de sunne tarmbakteriene dør. Stress og antibiotikakurer kan nedsette den sunne tarmfloraen med  opp til 50 % . For å gi deg best mulig veiledning på hvilke produkt/produkter din hest trenger er det aller beste om du fyller ut  skjema Info om min hest og sender det til oss eller tar kontakt på telefon. Vi har produkter som hjelper for mugg, magesår, dårlig tarmflora, dårlige hover, matt pels, forfangenhet og eksem med ett spesialprodukt til Islandshesten. Fluer/knott kan skape store utfordringer for mange hester i sommerhalvåret vi har ett produkt med kun naturlige ingredienser som virker innenifra. Think-Fly inneholder en urte/krydderblanding som gjør at hesten utsondrer en lukt fluer/knott  ikke liker derfor setter de seg ikke på hesten og plager den, men de flyr fremdeles rundt hesten. For mer informasjon om produktene se katalogen.

Klikk her for å laste å gå til webshop der alle produkter er beskrevet og priset.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_fetch_row() in /customers/0/2/4/think-equine.no/httpd.www/wp-content/plugins/vsf-simple-stats/vsf_simple_stats_shutdown.php:17 Stack trace: #0 /customers/0/2/4/think-equine.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(287): VSFSimpleStatsShutdown->shutdownHook('') #1 /customers/0/2/4/think-equine.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /customers/0/2/4/think-equine.no/httpd.www/wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array) #3 /customers/0/2/4/think-equine.no/httpd.www/wp-includes/load.php(1007): do_action('shutdown') #4 [internal function]: shutdown_action_hook() #5 {main} thrown in /customers/0/2/4/think-equine.no/httpd.www/wp-content/plugins/vsf-simple-stats/vsf_simple_stats_shutdown.php on line 17